Translate

Monday, February 1, 2010

I Like : Januari 2010

Seorang pegawai polis trafik (kanan) sedang mengeluarkan saman kepada seorang pemandu bas ekspres yang melakukan kesalahan jalan raya sambil diperhatikan Pegawai Peguatkuasa Trafik Bukit Aman, Deputi Supritendan Tan Hock Pho (kiri) di kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Tapah arah selatan

Sebuah lori tangki minyak terbakar yang turut memusnahkan beberapa buah kereta dan motosikal di tempat letak kenderaan berat swasta di Simpang Halt , Simpang.

Pengunjung boleh berjogging sambil menyusuri hutan paya bakau menerusi trek kayu di Pusat Eko Pelancongan Hutan Paya Laut Matang, Kuala Sepetang .

Penyelaras Pendidikan Khas Politeknik Ungku Omar (PUO), Low Gaik Lee (kanan) sedang memberi penerangan dalam bahasa isyarat kepada sebahagian daripada 33 pelajar orang kurang upaya (OKU) yang cacat pendengaran tentang prosedur membuang undi dalam Pemilihan Jawatankuasa Perwakilan Pelajar (JPP) di Bengkel Awam, PUO.

Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan EON Bank (EON Bank), Micheal Lor Chee Leng (tengah) sedang memotong reben sambil diperhati Ketua Rangkaian Pengedaran dan Pengurusan EON Bank, Looi Kok Soong (kiri) pada perasmian cawangan bank terbaru di Bandar Baru Teluk Intan.

No comments:

Post a Comment