Translate

Wednesday, June 23, 2010

I like : Mei 2010

Subkhiddin Mohd Salleh, 44, (tiga dari kiri, duduk) bersama barisan pengadil lain dari Perak diraikan pada majlis khas sempena keberangkatan beliau ke Afrika Selatan untuk mengadili Piala Dunia.

Ketua Penguatkuasa Daerah Maritim 3 (DM 3), Kepten Maritim Ang Cheng Hwa (kiri) dan Leftenan Komander Mohd Zaki Zakaria menunjukkan dulang yang dipenuhi bijih timah di atas kapal korek ’Golden Pacific 8’ yang ditahan di perairan Segari, dekat Lumut.

Sebahagian daripada 20 GRO warga Vietnam dan China yang ditahan dalam serbuan di sebuah pusat hiburan karaoke di Sitiawan, Perak.

Noorlaila Azalli, 48, (kanan) meluahkan kekecewaan tentang masalah kecurian yang berleluasa kepada Pengerusi Pusat Khidmat dan Aduan Aduan Barisan Nasional (BN) Perak, Datuk Lee Kon Yin (kiri) di Pasar Besar Ipoh.

Sekumpulan pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Syeikh Abdul Ghani menuju masuk ke dalam surau untuk melakukan program keagamaan dan kerohanian bagi mengekang kejadian histeria yang menyerang sekolah itu sejak dua bulan lalu di Bidor, Perak.

No comments:

Post a Comment